Make your own free website on Tripod.com
Runbox Mail Logg inn Brukernavn:  @runbox.noPassord: Registrer deg som bruker i dag. Det er gratis
Linker
www.olebrumm.com
Tjen penger

I Hundremeterskogen finnes det i tilegg til Ole Brumm og vennene hans en del andre dyr.
Og ikke alle er like gode og snille som Ole Brumm.
Heffalump
Heffalumpen er det mest utbredte av de Forfryktelige Dyrene. Den humper rundt i Hundremeterskogen, og hvis en Meget Vill Heffalump ser på deg glemmer du det du skal si. Noen Heffalumper kommer når du plystrer, men det er likevel tvilsomt om du får øye på den, for det er nemlig ikke så ofte man ser dem i dag. Nasse Nøff er den som har størst erfaringer med Haffalumper, og takket være han har vi fått kjennskap til følgende uttrykk: "Forferdelig Huffalemp", "Ferfirdelig Hurralump" og "Forfryktelig Hellerump". Et annet uttrykk som passer godt er "Lumpen Heffalump".
Jagular
Jagularen er også et av de Frykteligere Dyrene. Selv om Nasse håper de ikke gjør noe spesielt, gjemmer de seg på grenene oppe i trær, og faller ned på deg når du går like under. De er svært dyktige fallere, og slår seg derfor ikke når de detter ned på deg. De er ganske utspekulerte, for de roper alltid "Hjelp, hjelp", og det er akkurat når du ser opp for å se hvem det er som roper at de faller ned på deg.  
Bakestrax
Bakestraxer er enten prikkete eller blomstrete, og selv om de er nettopp en - eller i det minste mer lik en - naturligvis også avhengig av ... så er saken den at Ugla ikke vet hvordan de ser ut. Men farlige er de.
Vussel
Vusselen regnes i aller høyeste grad som et Farlig Dyr. Den har til forveksling like potemerker som noe annet, og derfor er det slett ikke lett å vite om det er en Vussel eller noe annet. Hvis man skal jakte på Vussler kan det være en stor fordel å ha med seg en god venn, og gjerne holde denne vennen i hånden. Selvfølgelig med mindre man for eksempel heter Adgang F, og er en svært erfaren Sporjeger.
Vissel
Visselen er et av disse "noe annet"-dyrene, og om de tre dyrene du forfølger er to Vussler og en Vissel, eller kanskje to Vissler og en ... nei, det er ikke lett å si. Det er i hvert fall svært viktig å være på vakt, og å studere sporene du følger - særlig hvis det plutselig skulle bli flere spor.
Kenguru
Kenguruer er bare ville om vinteren, og ellers snille og medgjørlige. På spørsmål om det er sant at de bare er ville om vinteren har Sprett sagt, "Naturligvis er det sant", og Sprett har som kjent et godt hode. Kenguruen blir i alminnelighet regnet som et av de Villere Dyrene, men blir like vilt som to av de Villere Dyrene dersom den blir frarøvet sitt avkom. Hvis man likevel skal forsøke å røve avkommet til en Kenguru er det en fordel å ha en god plan, og på forhånd ha øvd på å si "tja". Det kan likevel bli et problem om man ikke er vant med å fly.
Ole Brumm stratside